BAŞKAN EKER’İN MİRAÇ KANDİLİ KUTLAMA MESAJI;

Tarih: 02 Nisan 2019, 13:59

Ekinözü Belediye Başkanımız Bilal Eker Miraç Kandil'ini tebrik ederek, bu mübarek gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

Başkan Eker ; "Alem-i İslam'ın ve milletimizin Miraç Kandil'ini tebrik ediyor, bu mübarek gecenin tüm insanlığa hayırlar getirmesini Rabbimden diliyorum." ifadesini kullandı.

Başkan Eker  mesajında şu ifadelere yer verdi; "Miraç; Peygamber Efendimiz, Hz. Muhammed'in (S.A.V) Recep Ayı'nın 27. gecesi Mescid-i Haram'dan Mescid-i Aksa'ya, oradan semaya, ilahi huzura yaptığı yolculuğu ifade eder. İnsanoğlunun erdemliliğe yükselişi olarak kabul edilen, feyiz ve bereketin coştuğu bu mübarek gece vesilesiyle, Peygamber Efendimizin manevi yolculuğunun anlamını kavramaya ve insan olarak vazifelerimizi yerine getirmeye çalışmalı, nefis muhasebesiyle duygu ve düşüncelerimizi yenileyerek Yüce Allah'ın rahmetini kazanacak hayırlı işlerde bulunmalıyız.

Bu mübarek geceler bizi birbirimize yaklaştıran milli birlik ve beraberliğimizi güçlendiren zamanlardır. Bu gece mucizelerle doludur. Miraç mucizesi, bizler için rahmet ve lütuflarla doludur. Bu mübarek ve kutlu geceyi fırsat bilerek, yüce dinimizin bizden istediği, sevgi, saygı ve hoşgörü ortamının kurulmasına, birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yaygınlaşmasına gayret göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; Başta tüm Ekinözülü hemşerilerimizin, ülkemizin ve tüm İslam âleminin mübarek Miraç Kandil'ini en kalbi duygularımla tebrik ediyorum" dedi.

Ekinözü Belediye Başkanımız  Bilal EKER
Ekinözü Belediye Başkanımız Bilal EKER