Bilal Eker, Ekinözü’nün yeni belediye başkanı oldu

Tarih: 01 Nisan 2019, 23:29

Bilal Eker, Ekinözü’nün yeni belediye başkanı oldu

Cumhur İttifakı’nın seçim zaferi kazandığı ilçelerden biri de Ekinözü oldu. Ekinözü’nde Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı arasında geçen seçimlerde, ipi göğüsleyen isim Cumhur İttifakı’nın AK Partili Belediye Başkan adayı Bilal Eker oldu. Eker, kesin olmayan seçim sonuçlarına göre, Ekinözü ilçesindeki seçmenlerden 3 bin 872 oy olarak Ekinözü Belediye Başkanlığı koltuğuna oturmaya hak kazandı. Eker’in rakibi olan Millet İttifakı adayı Fatih Vicdan ise 3 bin 565 oy aldı.

Seçim zaferini kutlamak için ilçe meydanındaki seçim irtibat bürosunun önünde toplanan vatandaşlara hitap eden Ekinözü Belediye Başkanı Bilal Eker, Millet iradesi bugün tekrar tecelli etti” dedi.

Kazananın Ekinözü olduğunu vurgulayan Başkan Eker, “Bizim milletimiz, feraset sahibi olduğunu her zaman söylemiştik. Bu aziz, bu asil millet, iradesini sandıkta göstermiş ve Cumhur İttifakı’nı Ekinözü’nde zafer kazanmasını sağlamıştır. Tüm Ekinözü halkına teşekkür ediyorum. Kazanan Ekinözü’dür, kazanan Cumhur İttifakı’dır. Allah, hayırlı uğurlu etsin.  Bundan sonra işimiz de gücümüz de Ekinözü olacak. Allah’ın izniyle Ekinözü’müzü güzel günler bekliyor. Önce insan düsturuyla kimseyi diğerinden üstün görmeden, tüm kaynakları seferber ederek ilçenin huzurlu yarınlarını ve geleceğini inşa edeceğiz.

Bize verilen bu emanetin bilincindeyiz. Ekinözü’nü, tüm değerleriyle birlikte geleceğe taşıyacağız. Kirlenmeyeceğiz, kirletmeyeceğiz ve kirletenlere asla izin vermeyeceğiz. Hiçbir insanımızı dışarıda bırakmadan bir ve beraber olarak kucaklayacağımız ve yürüyeceğimiz aydınlık bir geleceğimiz var. Hemşerilerimizin seçimlerde bizleri bu ulvi göreve layık görmesi halinde, toplumun tüm kesimlerinin ihtiyaçlarına en güzel şekilde yanıt verecek hizmetlerimizi halkımızla buluşturmaya devam edeceğiz. Milletimizin umutlarının hizmetkarı olma adına bu yola çıktık ve bütün bunları hemşerilerimizle birlikte başardık. Niyetimiz, geriden gelecek nesillere ilham olacak eserler bırakmaktır” şeklinde konuştu.

Ekinözü Belediye Başkanımız  Bilal EKER
Ekinözü Belediye Başkanımız Bilal EKER