KATI ATIK DÜZENLİ DEPOLAMA VE BERTARAF TESİSİ İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR…

Tarih: 10 Aralık 2017, 18:17

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyeleri Çevre Altyapı Temel Hizmetleri Birliğinin meclis toplantısı Afşin’de gerçekleştirdi.

Afşin Belediyesi Meclis Salonunda Birlik Meclisi 1. Başkan Vekili Hüseyin Coşkun Aydın Başkanlığında ve Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen'nin katılımı ile yapılan toplantıda Afşin’e yapılacak olan Katı Atık Düzenli Depolama ve Bertaraf Tesisi yapımı için başlatılan projenin son durumu ile ilgili bilgiler verildi. Birlik Meclisi 1. Başkan Vekili Hüseyin Coşkun Aydın, Afşin’e bağlı suluk mevkiine yapılacak katı atık tesisinin hayata geçirilmesi ile birlikte Afşin, Elbistan, Göksun, Ekinözü ve Nurhak ilçelerinde toplanan katı atıkların bu tesise getirilerek geri dönüşümünün sağlanacağını ve güvenli bir şekilde depolanacağını belirtti.

2009 - 2018  © Ekinözü belediyesi