Başkan Çeleğen; Belan Kara yolunda Çalışmaları İnceledi.

Tarih: 09 Ağustos 2017, 09:34

Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen Elbistan-Ekinözü Belan yolunda devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Elbistan-Ekinözü Belan yolunda yapılan çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, devam eden işler nedeniyle vatandaşların yaşadığı sıkıntıların en kısa sürede bitirilmesi gerektiğine vurgu yaptı. Müteahhit firma yetkilisi Bayram Aydeniz’den çalışmaların geldiği aşama hakkında detaylı bilgi alan Çeleğen, yoldaki işlerin bir an önce bitirilmesini talep etti. Belan yolundaki incelemenin ardından değerlendirme yapan Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, çalışmaların hızla ilerlediğine dikkat çekerek şunları ifade etti: “ Ekinözü ilçemizin, son yıllarda yapılan yatırımlar ile çehresi değişti, modern bir şehir haline geldi. Hükümetimizle Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte ve kendi imkanlarımız ile yaptığımız yatırım ve çalışmalar, halkımızın takdirini kazanıyor. Bunun yanı sıra, bir ilçeye, bir şehre yapılacak en önemli yatırımın, yol ağının zenginleştirilmesi olduğunu biliyoruz. Bu noktada Karayolları ekiplerimiz, ilçemizin dünyaya açılan kapısı olan Elbistan yolunda çalışmalarını sürdürüyorlar. Yolumuzun dar olan alanları baştan sona elden geçirilerek, genişletiliyor ve sürücülerimiz için güvenli hale getiriliyor. Zaten geçtiğimiz aylarda Belan mevkiindeki geçitte bir genişletme çalışması yapılmıştı. Devamında ise 11 kilometrelik bölümde genişletme çalışmaları sürüyor. Ekinözü Belediye Başkanı olarak, şahsım ve ilçe halkım adına yolun yapılmasında emeği geçen AK Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal Bey'e, Başbakan eski Yardımcımız Sayın Veysi Kaynak Bey'e, içişleri komisyon Başkanımız Sayın Celattin Güvenç Bey'e, Milletvekillerimize, AK Parti İl Başkanımız Sayın Ahmet Özdemir Bey'e, Karayolları 5. Bölge Müdürü Yakup Dost Bey'e ve Karayolları Elbistan Şube Müdürü Hüseyin Özdemir Bey’e teşekkür ederim.”