Ekinözü Cela Belediye Spor 3 Erkenez Gençlik Spor 1

Tarih: 29 Mayıs 2017, 10:10

Kahramanmaraş Yerel Amatör 2. Küme müsabakasında mücadele eden Ekinözü Cela Belediyespor namağlup şampiyonluğa koşan ekip olarak dikkatleri üzerine topluyor.

Kahramanmaraş 2. Amatör Küme takımlarından Ekinözü Cela Belediyespor, rakibi Erkenez Gençlikspor’u da 3-1 mağlup ederek, galibiyet serisine bir yenisini daha ekledi. Belediye Başkanı Nursi Çeleğen’in de büyük destek verdiği Ekinözü Cela Belediyespor, Büyükler Futbol Ligi B grubunda mücadele ediyor. Bu sezon hedefini şampiyonluk olarak belirleyen ve oynadığı maçlarda da şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olduğunu gösteren Ekinözü temsilcisi, zirve yarışını bırakmıyor. Turuncu-beyazlılar, hafta sonu ligin 10. Hafta maçında Elbistan Stadında grubun zayıf takımlarından Erkenez Gençlikspor’u konuk etti. Karşılaşmanın her iki yarısında da bulduğu gollerle rakibini 3-1 mağlup eden Ekinözü Cela Belediyespor, bu haftayı da kayıpsız kapattı. Şuana kadar oynadığı 10 maçta 9 galibiyet, 1 beraberlik alan Turuncu-beyazlılar, ligde tek kayıp etmeyen takım unvanını elinde bulunduruyor. ‘EN ÖNEMLİ YATIRIM İNSANA YAPILAN YATIRIMDIR’ Takımı hiçbir maçında yalnız bırakmayan Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, Ekinözü Cela Belediyespor’un şampiyonluğa ulaşacak bir kadroya sahip olduğunu belirterek, “Belediye olarak her zaman spor yapan ve yaptıranın yanındayız, özellikle futbol bir şehrin tanıtımında önemli rol oynar. Bizde bundan yola çıkarak bu sezon Ekinözü Cela Belediyespor’un ismini daha yukarılara taşımak için elimizi taşın altına koyduk ve şampiyonluğu kovalıyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar ilçemizde spora ve sporcuya destek olmaya çalıştık. Sağlıklı nesiller yetiştirmek için sporun önemini biliyoruz. En önemli yatırım insana yapılan yatırımdır. Ülke gençlerinin iyi yetiştirilmesinin yolunun eğitimle birlikte spordan geçtiğini düşünüyoruz. Spora hizmet ise gönül işidir. Biz de Ekinözü Belediyesi olarak şehrimize ve takımımıza destek olmak için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Ekinözü Cela Belediyespor’un bulunduğu yerden daha iyi yerlere gelmesi için elimizden gayreti göstererek ilçemizdeki sporseverlerin yüzünü güldüreceğiz” şeklinde konuştu.