Zabıta ekipleri sezonluk iş yerlerini denetledi.

Tarih: 17 Mayıs 2017, 08:28

Ekinözü Belediyesi Zabıta Amirliği ekipleri, yaz aylarının gelmesiyle birlikte içmelerde açılacak olan mekânlarda denetime başladı.

Yaz sezonun Ekinözü İçmelerde yavaş yavaş başlamasıyla Ekinözü Belediyesi Zabıta ekipleri de harekete geçerek sezonluk açılan iş yerlerine denetimlerine başladı. Bu kapsamda Yukarı, Orta ve Aşağı İçmelerde sezonluk açılan iş yerlerini denetleyen Zabıta ekipleri iş yeri açma ve çalıştırma ruhsatlarına ve ruhsatlarda tarihleri kontrol ederek haksız rekabet oluşmaması adına titiz davrandı. Ekinözü Belediyesi Zabıta ekipleri, esnafa sezonun iyi geçmesi dileklerinde bulundular. Halkın daha iyi hizmet alabilmesi, işletmelerin daha bilinçli hizmet verebilmesi ve haksız rekabete yol açamamak adına denetimlerini sürdüren zabıta ekipleri ruhsat denetimleri haricinde Ekinözü genelinde genel düzenin sağlanması adına da diğer konularda da denetimlerini sürdürüyor.